Farväl 2010

Kommer ni ihåg mitt inlägg 2010-make my year? Yeah de blev ett mycket bättre år än de innan, inget har varit dåligt precis.. förutom nu på slutet. Alltså jag vet inte hur jag ska berätta, jag har blivit en bättre hästperson igen. Vill vara i stallet oftare för att vara med Vera, Coiette är också världens gulligaste häst. Hon har Caimonas personlighet vilket gör mig dubbelt så glad! Denna termin är slut för ridningen och jag tackar min lärare Martina till tusen för att få ha lära känna favoriterna bättre! Nu är det bara ett halvår kvar, surt och sen slutar jag :( får se de på den ljusa sidan, söker medis och har inga speciella tider att passa. Jag går vidare i min utveckling. Min absoluta dröm på Ågrk är att få en barbacka lektion på Veris, undra om man kan få rida privatlektioner där när man slutat? 
För er som läser min blogg (sällan de händer) och vet någon restaurang/café som behöver extra personal i stockholm, jag ber er att kontakta mig :) Letar desperat efter ett nytt helgjobb då en liten olycka skedde (vill inte ta upp det) ingen vet om de på HRK. Allt jag säger...
Sen de där med att plugga vidare, jo jag har anmält mig till tentan matte B den 2 Maj. Får jag IG är de ändå ett betyg med poäng. Och den där linjen jag vill läsa på har SH tatt bort, sugit får leta efter en annan intressant linje. Varför ska allt vara så krångligt??
Vad säger man för övrigt?, jo att Sverige har gjort bort sig totalt i år. Bara massa katastrofer, valet, lasermannen i skåne, självmordsbombare i centrala sthlm... osv (nu tog jag de värsta). Jag älskar dock snön, den är så otroligt vacker!! Jobbigt när de snöar bara, nu äre för mkt haha asjobbigt att skotta gången, ouff..

En bild från hoppningen på mig och Vera. Inga höga hinder men vad spelar de för roll? Kul är det alltid :)



Vera (Uvronica) i boxen



Katy Perry - Firework


Diddy, Dirty Money ft. Skylar Grey - Coming Home


Bruno Mars - Grenade


Laurent Wolf - No Stress


Baby Bash ft. Akon - Baby, I'm back

Avslutar årets inlägg med

Sean Banan - Gott nytt jul

God jul och Gott nytt år önskar Jag och Uvronica
♥♥


Årets sjuka

Jag vet inte om jag lägger in ett till inlägg i år. 2010 har gått så otroligt snabbt, sjukt. Och påtala om sjuk så är jag det nu för första gången i år. Bra immunförsvar? ;) Jag har världens täppa i näsan och hostar/nyser jämt. Tempen orkar jag inte ta men har bestämt mig, idag ska jag göra mig frisk. Blir att ta massa lager kläder, sova, svettas och ta en ipren. Jag älskar vintern, när snön lagt sig är det de vackraste som finns som nu. Jobbigt med minus-graderna bara. De som sätter igång förskylningen.
Vad mer.. jo korsetten har kommit på igen. Eget val, måste hålla formen (a) den är en plåga att ha, gör så jävla ont. Trycker in i revbenen, lättare att sova i. Jag ska börja träna också något mer, gym är lockande men avskyr att gå själv. Vet de perfekta gymmet också men behöver en nice partner som pallar göra mig sällskap höhö :) Hör av er stockholmare!
Har inte så mkt musik och erbjuda..enjoy!


Chris Brown - Yeah x3


Mohombi ft. Nelly - Miss me


Don Omar ft. Lucenzo - Danza Kuduro


Same Blood Boyz - Dealer Shit


J-Son - Window


RSS 2.0