Höstlovets början

Under idrotten spelade jag badminton mot grabbarna och way way vad bra jag var :D de var fett kul + dans ingick i spelet haha. Ägde sönder!! Brååää träning.. juste har inte haft smink på 3 veckor nu, snart en månad! Ett plus i kanten (+) Var på sjukan efter o var med mami sen åt ja ute en supergod kebabrulle =)

V for Vendetta


The big boy show

Vad ful man ska vara då! Dumma sår som växer fram i ansiktet och svider sönder :( de är inte acne utan köttsår.. Pluggat mycket, 2 prov i skolan och lång dag - finns de något bättre? Tjaffs på gatan hem men ingen fara skedd. Pluggade mer när ja kom hem.
Snart dags för lov och då hoppas jag på att få träffa alla igen! ♥


New Boys ft. Ray J - Tie me down
Låten länkade Ahmet :) en bra en, enyoj!


Hjärtat straffar

Var i Uppsala idag med klassen hela dagen, långtråkigt och blev hemma halv sex. Fick ont i fötterna och rumpan efter den långa vandringen runt i den hlavdöda staden haha. Red Philip igår och hade hoppning, gick sådär.. kunde varit bättre. Dagen innan var jag med mina änglar Sandra och Hanna i farsta.

s


nasıl açıklayabilirim seni özlüyorum för att drömmen var helsjuk! Hjärtat straffar en till slut... (Blandar lite språk hit o dit så lev med det (: )

Bow Wow -
Big Dreams


Dagarna bara går

Tog lång sovmorgon och under tiden hade mami o baba köpt fina byxor till mig, åkte till cafét Latte House och kika runt fick också en god kaffe-te-kanel-latte-drink ^^ smarrit. Hem och direkt iväg på finmiddag i huddinge! Det var skoj de :) ♥

Dagens enkla och nya klädsel.
Tröjan från Iran
Legginsen från mami & papi
Örhängena från Indiska (tyckte de matchade klädseln)
  


Music

Börjar med T.Is musik för han sitter inne bakom galler, bara för nått olagligt vapenhandling eller vad de nu var..
Gillar TI och låten starkt, påminner om mkt men .. Enjoy!



T.I - Whatever you like



Rihanna ft. Jay-z & Kanye West - Run this town


 

Maino - All of the Above 





Jeremiah ft. Fabolous - My Time




Taio Cruz - Break your heart   ♥




Avslutar musiken med denna som ja bara höjer när den spelas på radio!
Henok Achido - High on Life


Webbdesign i teknik

Sitter snarare framför internet o surfar i skolan just nu och drive by:ar 3 pers i klassen men har lyckats med 2. André och Michal hehe (666) Andreas är och surfar på några knasiga bilder som man ska garva åt, skrattar snarare åt araben i klassen :P Finns stora skämt om allt o alla i klassen. Efter lektionen som är i 3 timmar så ska jag direkt till Huddige med cusin Sandra ^^ Fick fet diss igår och skit i that, gå vidare och snart är de fredag :D Danstävling då men ska kila iväg efter o ha mys mys i hope :) Nej nu ska jag fortsätta mobba klassen p=)
Jag Saknar Osvaldo & Josef :( Okej Osvaldo vare över ett år sen men han gick ju i min klass i 3 dar o vilken kontakt vi fick kompisen min. Har inte någon kontakt alls nu men jag sakar honom endå bre. Josef min jobbarkompis från i sommar i Huddinge sjkh. Har ingen kontakt heller med honom men jag vet mer om de än Osvaldo :)(
Jag saknar er grabbar ♥


Mohammed Ali

Mohammed Ali, de åkte samma tåg som mig från Älvsjö till Skogås och de snacka om sin framtid aaw haha. Stod va en halvmeter framför mig o jag var ju helt inne :P Alla andra tröga människor i sverige visste inte vilka dom va utom Sandriish haha :P De bor annars i Flemingsberg o Visättra, de har man hört på radio ^^ ◊



RSS 2.0