Updating Life

Nu äre såhär att det har hänt en del grejs.. Vet inte riktigt vart jag ska börja, kanske vid pressbyrån. Iaf, alla vet att jag jobbar på Pressbyrån i centralen och dit kommer många svenska kändisar. Jag har haft vad jag kan minnas, Per Andersson, Bert Karlsson, Petter, Fredrik (i Filip o Fredrik), Cristian Hagström?? (Rix fm) o så ganska mycket mer men ja kommer bara inte på namnen haha. Skitsamma jag "trivs" på jobbet, chefer som chefer osv men hur jag klarar mig där är av mina bästa arbetskollegor. Älskar tjejerna, var hemma hos Sarah en helg med Madde, Sara, Angelica o jag där, 5 pers. Tjejmiddan var planerad att vi skulle samla ihop oss alla och sedan gå ut och käka på restaurang och hitta på något efter.. det blev ju inte alls som tänkt! Vi började med ett glas champanje var och provsmakade vin, blir lite överdrift och vi tävlade om men som kunde dricka mest :P Slutade med att 3 spydde, 2 åkte taxi hem, Madde slagga hos Sarah och jag åkte hem själv på natten haha. Älskade tjejer, nu har vi lovat att vi ska bowla och käka nästa gång, Spikat!! Blir bara lite mobbad på jobbet av vaktis för han såg statusen "fyllefolk" haha ööh får väl skylla mig själv.
Min söta medryttarhäst Pedro har gått bort :( Stackarn fick tarmvred och led så de gjorde ont i alla. Guds händer tar nu hand om honom, han bor numera med Caimona o de andra pållarna ♥
Jag ska göra en eller två tatueringar som jag har på gång i mitt lilla huvud. Enpå mitt feta födelsemärke som alla tror är ett brännmärke eller en failad tattoo så nu ska jag göra ngt över det. Planen är tassavtryck, 4 st längst revbenen. Tro mig de kommer göra ooont! Senare blir det en persisk text som ska skrivas in i nacken, antingen en fint talesätt eller bara Roja Sandra fast på persiska i skrivstil :) Oooh e så taggad för gaddning! Jag o Sara my iranifriend ska dit tillsammans, hon tipsade om Lifestyle Tatoo, de är grymt duktiga! Såg på bilderna o vill göra ngt stort i stället men tror inte de skulle passa min mullkropp (a)
Jag lägger bara upp en låt, måste rulla iväg till Farsta C o hänga lite i centrumet hehe.. driver.


Sean Paul ft. Alexis Jordan - Got 2 Luv U


Saknar min lilla flicka Freyja.

RSS 2.0