My Life

Det har märkts att det var månader sedan jag var inne. Visade knappt min student hehe men den är gjort för länge sen. Nu är det augusti - "ramadanmånaden". Jag fastar inte, jag är inte muslim så inga ord om det! tack. Jag har fått jobb, eller det var ett tag sen, en månad efter studenten hamnade jag på pressbyrån. Och inte vilken som helst utan sveriges största pressbyrå, vill ni veta vart den ligger får ni leta ;) jag trivs där, stressigt men väldigt lärorikt och jag har nog jordens bästa arbetskamrater. Runt samma ålder, pratar samma "språk" och skämtar. Det gillas, heltidsjobb men tycker ändå jag har med ob-tider än de som jobbar kväll :( Går upp kl 2.45 på natten, åker nattbussen 3.48 från centrum till centralen och börjar 4.30. Är inte det obekvämt så säg? Lägger mig 19 men det är lite vad jag valt. Ju tidigare man börjar desto tidigare får jag sluta och vara ute i dagsljuset :)
Jag har även min medryttarhäst som jag tar hand om på måndagar, får se hur länge han stannar fina Pedro men det är ett klokt val att se vidare bakom honom. Det finns större möjligheter med en annan :) Jag stannar kvar, inte lät att lämna ett stall efter ett ½ år. Rider då och då på Kjalar, haha bushästen han. Han kan få för sig att helt plötsligt skena (och det har vi gjort ett flertal gånger) så nu är jag van.. Rider mer på banan med honom, han går mycket bättre på tygeln nu, rider helst med snodd som hjälp. Han är en stark islänning. Ja, jag älskar mina små bushästar och ågesta såklart, min sista termin och det känns faktiskt bra. Konstigt att säga men det gör det. Varannan helg blir det ågesta kanske och så rider jag nu fredagar 17.00, samma kategori som i 5 år - H3.
Imorgon lyfter jag från stockholm, helt ifrån Sverige till ett annat land vid namn Teneriffa :P Då blir det sol och bad i en vecka, min semester från jobb och stress. Ska försöka skaffa lite färg, inte blivit något mkt nu under Sveriges soldagar. Måste färga om mitt hår sen också, blivit en skitful utväxt, tänkte då mer röd. Whatever vem bryr sig kul o leva upp sig lite :)
Jag har ingen speciell musik att bjuda på, varit så ifrån allt nytt. Hörde en hel det på sr metropol för en stund sen, min radio har ingen signal via de nya lurarna jag har till mobilen :( får lyssna på samma musik som loopar i mobilen.. blir singstar på bussresan *humor* Tänkte bjuda på en hel del bilder, dock har min dator pajat, pappa försöker uppdatera den. Hoppas (ber) att inga av mina bilder eller så försvinner, har så mkt skit jag vill dela med mig av ♥


Stylo G - Call me a Yardie


Jennifer Hudson - I Remember Me


The Very Best - Super mom


Scotty McCreery - I love you this big (mysig låt)

Jag lär blogga igen långt senare,jobbar direkt efter jag kommit hem så får se när jag får tid :) då komemr garanterat bilder från semestern upp. Cya ;)

RSS 2.0