Tumba

Jag är en person som har ganska så extrema humörsvängningar men brukar kunna krontrollera de. Kan bli att jag slänger ut fula ord och säga saker jag inte menar när jag blir förbannad. Vid detta tillfälle har ett krig startat!
Jag är ganska ofta i Tumba, min fina vänn har flyttat dit så är med henne och hennes dösöta hundar! Har lite dåliga bilder på några av hundarna i mobilen men har inte orkat tömma den än hehe.. Har även sökt till Xcenter som ligger där vid centrumet, var på information igår. Jättesnyggt byggt på insidan men utsidan ser de ut som en simhall typ ..haha men mitt program som jag sökt liveinspelning ligger mestadels i Tumba gymnasium, så OM jag kommer in så blir de som att gå gymnasiet igen :)
Min födelsedag gick bra, trodde det värsta men de blev bättre. Blev restaurang hos farbror med kompisarna gott gott. Fick fina prylar, nu satsar jag påett löpband. Jag har blivit mullig, muskler blir fett om man inget gör. Rasat ner i vikt men jag är ingen vidare vacker. Färgade håret får några veckor sen, rött nu igen. Älskar röd färg, inte krikrött utan lite åt de mörkare hållet. Får de vad färgen blir nästa gång, bryr mig asolut inte vad andra tycker, jag har kul med mig själv. Allt går ju ändå åt helvete typ :) Var på en hemmafest i alby, hemskt snöoväder den natten. What happens in "mitt-förort" stays there.
Armen mår bättre, ena ärret har bleknat och de andra på insidan armen är mööörk. Tycker dom är lite coola men skulle aldrig vilja att olyckan blir av igen, fan en krossad armbåge i småbitar. Mysigt. Får iaf styrketräna nu, sjukgymasten sa "när du väl är stark att göra armhävning är du redo för att stallet" Wohoo dags att få igång klenisen!
I slutet av marsmånad hade Matilda bokat Vårby gård för projektarbete, musik och lite framträdande av sångare. Var där från start till slut, blev ganska lyckat. Väldigt låg scen hahaha alla fick böja nacken stackare. Men de var feta låtar och kul hade vi.
Här kommer tuung musik från orterna. Peääce! ♥


G-punkten, Miigo & Danjah - Fred


Aimen - Pass på dom (en av grabbarna som uppträde i vårby)


Labyrint mfl. - Ortens favoriter


La Familia - La Familia (De + deras kompis var med också)


Dani M - Nerifrån och Upp


Jacco - Vår Betong (Gammal men lika tung för de!)


Hårfärgen; Då - Nu

RSS 2.0