Music

Snabbt inlägg, lyssnat på massa musik igen så lägger upp de igen gamla som nya, inte så mkt. Mycket som händer för mig nu  under dessa närmasta veckorna, fått besked om en praktikplats i haninge centrum. Visit meee!! hehe joking. Är mer i stallet nu för tiden, back on track ;)
Njut av livet! peace♥

Cullie Buddz - Mamacita


Linkin Park - The Catalyst


Mario Winans ft. Diddy - I dont wanna know ♥


Mario Winans - Let me love you

Nazarboncugu

Skolan har startat.. yaaj! Sista året för min del, de blir studenten med EC08 vt-11 kom och heja! Ridningen och träningen har också kommit igång, tro mig akta er.. jag kan fightas reält ;) Under ridningen har jag ridit mest Coiette, underbart sto med mycket energi i benen men hon lyssnar jättebra på rösten och tygeln, älskar plutten C♥ Har ridit lite för HRK också (de jag jobbar med) som ledare under uteritterna på Wesselton och IT. Skönt att komma igång med träningen igen, de känns i hela kroppen.
I sommar var jag i Göteborg/Varberg i en vecka och några dar efter det drog hela familjen iväg till Alanya i Turkiet. Vädret var växlande, moln de första dagarna med skitvarmt och de kom en liten regnskur i 3 sekunder och efter de sken solen som starkast i ca 40 grader. Blev dock sjuk (som vanligt) orkade varken äta eller gå men jag tvingade mig själv och göra det. Resultatet blev att man gick ned 4 kg på en vecka. Rekomenderar Alanya starkt, de var riktigt härligt att vara där. De flesta turkarna kunde endel svenska så inga problem med folket! Kanske ni undrar var rubriken betyder? Fick lära mig de i turkiet, har alltid varit lite smått förtjust i lyckoögon och i turkiet var det fullt med det. The eye of happiness.
Sedan i Sverige, Stockholm, var jag på The Voice och kollade på konserten (Flo Rida), miljontals folk och vi stod nästan längst fram. Kunde knappast andas och blev helt genomblöt av allt vatten som folket hällde, aja och sedan var jag på konsert i grönan och såg framförallt Mohombi, Taio Cruz och Alexandra Bruke och massor av andra. Musik musik musik♥
  




Darin - I'll be Alright ("kusin")


Mohombi ft. Lazee - Do It


Mohombi - Bumpy Ride


Eminem ft. Rihanna - Love the way you Lie


Bruno Mars - Starting Today


Jaeson Ma ft. Bruno Mars - Love


RSS 2.0