Want one back

Uppdatering! wohoo ska ni jubla.. aja men de blir ett inlägg till på läänge. Har inte mkt att skriva än att snart ger jag upp hoppet. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro på längre om det finns en chans eller ej. Saksamma inget att ta upp, carpe diem som man säger.
Lite nya saker är att jag tränar nu i Huddinge hallen med lite olika, body combat, simning och som ett avslut är de lite jogging på löpband och en skön bastu-stund. Ett riktigt trevligt ställe. Ridningen är jag kvar vid men får se om jag fortsätter efter sommaren eftersom priset höjs för min del till 6000+... ganska mkt och jag är pengaberoende. Dans är inte min grej som jag trodde innan! Gått på aerobic bas och dance aerobic och jag hängde inte alls med i svängarna. Måste hålla kroppen i form på något sätt ju. Om jag stannar i huddinge får vi se senare, friskis & svettis i Farsta är trevligt ställe det med.
I framtiden vill jag flytta ut från Stockholm till en annan stad och jag har funderat på Bergsjön väldigt länge. Visst en förort i Göteborg men Göteborg är mitt hem känns det som. Även fast jag inte är där varje år. Trivs i Stockholm med jovisst fast man ska ju utveckla sig. Whatevääh de är några år till det. Jag är ju 18 nu!! Wohoo en myndig jävel som röjer stan!! Skojar bara hehe men de é nice yes.
Lite music som avslut och de jag tankat mest är Taio Cruz och Kid Cudi.


Kid Cudi - Pursuit of Happiness


Kid Cudi ft. David Guetta - Memories


Kid Cudi - The Prayer


Taio Cruz - No other one


Taio Cruz - I'll never love again

RSS 2.0