Music

Dags för lite update.. för musiken haha. Har fått en grov stalker efter mig men de orkar jag inte rabbla upp, snackar snarare irl om det. Inget nytt har hänt på senaste, bara massa skola och många som fyller år så grattis på er alla! Nu kära söta läsare ska mamma R lägga upp skön musik ♥


Panetoz - Mama Africa


Shakira - Underneath your clothes


IYAZ - Replay


Danjah - My Love


Sean Paul - Press It Up


2010 - Make My Year

Vet att de är ett sent inlägg men vet inte vad jag ska ha skrivit. Under nyårsnatten var jag hemma med familjen och deras vänner, åt mat och kollade på fyverkerier. Jag hoppas verkligen 2010 blir så mycket bättre än 2009!! Det var katastrof men de går jag inte in på. Har länge tänkt på tatuering, drygt ett år.. och någon månad på en peircing. Tatueringen ska ha en betydelse och ska vara fin, den ska stå för mig. Har googlat runt lite och kom fram till vad jag vill ha. För de första vill jag tatuera mitt namn på persiska i nacken, skippar nog mellannamnet för blev osäker om de är rättstavat. Finns ju flera än ett A -.- haha men fint blir det! Och den andra tatueringen ska vara mitt stjärntecken som är Vädur (Aries). Ska bli ett litet snyggt V-tecken som en bock och lite finesser runt om, hittade en liknande på de jag vill ha. Kommer sitta längst ner på vänstra vaden, vid knölen ungefär.
Det om peircing var att ta ett hål på underläppen, vill inte ha på över för då ser man mer kaxig ut. Känns inte som jag. Annars tänkte jag i tungan men de samlar bara bakterier och orkar inte sköta det jämt plus tror inte de blir fint i mitt gap. Naveln.. hm blir osäker på framtida fettet haha, är inte tjock men njä.. Vill hellre tatuera mig för de som jag planerat kommer jag inte ångra mig.
Har sett på Avatar, varit med min broor @ 142, träffat många andra från skogås med :) + skolan börjar på torsdag!!! Inte kul! 





Eagle Eye Cherry - Save Tonight


RSS 2.0