Not lonley, just single

Rubriken förklarar mig. Jag har de bästa vännerna man kan önska sig om, och jag har de finaste djuren att leva med och jag är singel men det får ju ta sina år innan någon dyker upp..visst. Jag klarar mig fint på mina varelser :) låter jag som en gammal tant nu? haha. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, tyckte bara det  var dags att blogga igen..
Våran kära UTE-bil har gått sönder igen, någon slang som gick sönder i vintras 2010 gick i kras nu i vintern igen. Det ska ju inte gå sönder så snabbt.. fet sämst och vi har bara halvförsäkring och de täcker inte skadan. Sug! Idag kände jag verkligen att jag var i nöd för bilen. Men nu i helgen ska typ jag och farsan fönstershoppa bilar. Vi har (hade) en Peugeot, en plastbit ärligttalat och vi tänker nu satsa på en japansk bil. De håller och TÅL vinter men det är ju också vilktigt att hålla igång bilen på. Vi kör minst en ggn/v när vi handlar mat.. hehe. Men jag känner verkligen nöd för när det är såhääär mkt snö som ute är det skit! Jag vill ha hjälp och värme. :(
Jag ska berätta lite om Ånsta Bakkus, den finaste islänningen jag någonsin suttit på! Helt underbar kille han gör allt för en. Bara lite ljud från munnen och han börjar arbeta. I början var det svårt med kort galopp då var det bara att kuta i ljusets fart.. herregud det var ltie läskigt ska jag erkänna. Så nu har jag börjat lite smått med galopp på volter. Även om han har lite svårt med vänster så det som jag försöker hjälpa är att att det inte ska gå i raketfart. Och det har bättrat sig en heldel, han är så duktig och tycker man de går för fort är der bara att säga "hoo" så tvärnitar han :D Han har alla 5 gångarter i sig, pass,tölt osv men pass kan inte jag så de vågar jag inte mig in i. Idag var nog den värsta dagen att rida i, rena snöstormen! 3 dm mjuksnö och hemska vindar. Tog ett bra tag att komma fram till stallet för en jäkla elledning i centralen hade rasat.. Bussen hade jag då missat så jag kutade till Brandbergens buss och frågade mannen om han körde i närheten till stallet. Mjoo de gjorde han och han var hur snäll som helst och pratade om musik :) DiLeva var hans favorit haha men han var snäll och lämnade av mig vid lerstensv ist fast han kommer från fel håll ;) Väl i stallet värmer jag mig o fyller mat, nytt ljummet vatten och hö + mocka. Tog in B och han hade massa is på täcket, myysigt. Snabba på med sadel och red ut på volten. Efter 5 min började stormen. Han blev jättepigg och ville bara springa. Jag ville av men lät han få springa av sig som han ville och jag knep ögonen. Ooooh vad jag frös fast med 5+3 lager kläder! Sedan kom Ida och snackade till oss att jag blir "medis" på hennes STORA häst också - Extreme. 3 år, ca 175cm, halvblod. Ska rida till honom fram tills tre års testet, spännande hoppa sinte på ngn storm igen :)
Vintern nu får mig att påminnas om tiden med Freyja. Bilder kommer :)

Freyja - februari 2011 ♥


Bakkus - Januari 2012 ♥


Extreme (3-åringen) - Maj 2011
Han är till salu också ifall någon blir intresserad!
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=568235


Freyja och jag ute på ängen 2 mars 2011♥♥


Kapten Röd - Saknade Vänner


General Knas - En god vän


Lilleman ft. Gonza - Tonårstankar ♥♥
Respekt för denna , 2006 sanna ord


RSS 2.0